Informatii despre GDPR

 

Stimati donatori, confidentialitatea datelor dvs cu caracter personal este importanta pentru noi si va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018 se aplica si in CRTS Timisoara GDPR nr 679/2016. Va multumim ca sunteti alaturi de noi! Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor.

Urgent! E nevoie de sânge!

 

Un nou apel al medicilor de la Centrul de Transfuzie Sanguină din Timişoara, pentru salvarea unui copilaş de doar opt ani, internat la Spitalul de Copii „Louis Turcanu” şi diagnosticat cu o boală teribilă.

„Facem un nou apel către persoanele cu grupa de sange AB rh NEGATIV să se prezinte începând de mâine 06.12.2017 ora 7,00 la sediul Centrului de Transfuzie Timișoara, pentru a dona sânge. Menţionăm că sângele este pentru un copil de 8 ani diagnosticat cu Leucemie, este internat la Spitalul de Pediatrie Louis Turcanu”, au transmis cei de la Centrul de Transfuzie Sanguină din Timişoara.

,,Implică-te şi schimbă destine”

 

Campanie lunară donare de sânge, organizată de Academia Mămicilor din Timişoara şi Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara. 

Campania: Viaţa din sângele meu

 

Profesorul de înot Daniel Sîrbu a inițiat acțiunea “Viață din sângele meu”. Această acțiune stă la baza campaniei de mobilizare a populației spre donarea de sânge pentru salvarea reală de vieți. Campania și-a propus mobilizarea unui număr record de timișoreni în perioada 16 – 18 ianuarie, însă,  în fața scopului nobil al demersului, lumea s-a mobilizat deja.

Viață din sângele meu!

“Dacă ne doare că oamenii mor zilnic din lipsa de sânge. Dacă ne pasă de părinții ai căror ochi sunt tulburi de chinul sufletesc provocat de pierderea copiilor lor. Atunci vino să donezi!
Schimbarea? Cu toții o cerem în România. Dar schimbarea începe din noi.
Sunt Dani Sîrbu și vreau, prieteni, din toată țara să ascultați mesajul meu: Ai ocazia să transformi durerea în șansă!
Fii bun și dăruiește sânge! “