Loading....

AVEM NEVOIE de SÂNGE în FIECARE ZI

Începând cu 05.01.2024, având în vedere nevoile pacienților și capacitatea de prelucrare a sângelui, informăm membrii comunității donatorilor de sânge din județul Timiș că numărul maxim de donatori care pot dona sânge în Centrul Regional de Transfuzie Timișoara este de 120 în fiecare zi, de luni-vineri, între orele, 7:30-13:30.

Pentru reducerea timpilor de asteptare va rugăm să vă programați online folosind aplicația Donorium sau aplicația BlooDoChallenge.

Pentru fiecare sesiune de donare, vă rugăm să vă alocati un interval cuprins între 60 – 120 minute, indiferent dacă vă programați sau nu.

Înainte de a veni la donare va rugam să consultați secțiunea Donează.

Donatorii de trombocite prin afereză și donatorii mobilizați pentru pacienții pediatrici vor fi solicitați individual și au prioritate la consult și donare.

Vă multumim pentru întelegere și vă așteptam!

Echipa CRTS Timisoara


Va asteptăm la donare doar dacă:

  1. sunteți perfect sănătos (adică nu aveti febră, nu tușiți, nu aveti afecțiuni cronice, nu ati avut operații în ultimele 6 luni, nu ati trecut printr-o neoplazie precum cancer de prostată, cancer de tiroidă, etc).
  2. ați mâncat un sandwich cu 2 ore înainte de a veni,
  3. ați băut 2 litri de apă în ziua precedentă si 0,5l cu 1 ora înainte de donare (dar nu ati consuma alcool in ultimele 72 ore)
  4. ați dormit cel putin 7 ore în noaptea precedentă

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Back To Top